Сталеві фланці

Сталеві фланці бренду трубопровідної арматури ™ "IRON PEAK" за стандартом ISO 7005-1


Важливо відмітити, що ми можемо виготовляюти фланці за новим стандартом ISO 7005-1. Цей стандарт заснований на системах стандартизації, прийнятих у США і Європейському Союзі. Він поширюється на приєднувальні фланці трубопровідної арматури, сполучних частин і трубопроводів. Також, новий стандарт визначає конструкцію і розміри сталевих фланців, типи, форми поверхонь ущільнювачів, встановлює технічні вимоги до виготовлення, маркування, випробувань і контролю.

Розміри фланців сталевих плоских приварних з умовним тиском 10 і 16 змінилися в бік збільшення. Всі фланці, у відповідності з новим стандартом, повинні маркуватися наступним чином: товарний знак заводу-виробникаа, умовний прохід, умовний тиск, номер типу фланця, номер розмірного ряду, виконання ущільнювальної поверхні, марка матеріалу фланця, група контролю випробувань.

Крім того, відповідно до нового стандарту, фланці виготовляють методами, що забезпечують дотримання геометричних розмірів і механічних властивостей по відношенню до вибраного типу фланця, марці матеріалу і групі контролю. Сталеві приварні фланці можна виготовляти з листового прокату з використанням наступних груп сталі: нелегована, високолегована, низьколегована, вуглецева, теплотривка, нержавіюча.

Хочемо Вас запевнити, що завод «Склоприлад» не стоїть на місці і у виробництво трубопровідної арматури ™ "IRON PEAK" активно впроваджуються всі вимоги чинного стандарту ISO 7005-1. У процесі виготовлення використовується тільки високоякісний металопрокат і матеріали, які пройшли вхідний контроль. Вся продукція виготовляється під належним технічним контролем: має сертифікат якості, виробництво і продукція піддається відповідним виробничим і приймальним випробуванням.